• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Звіт первинної профспілки організації Казанківської гуманітарної гімназії

Звіт первинної профспілки організації Казанківської гуманітарної гімназії

2019-02-18

/Files/images/gurtok/P90218-142156.jpg

Профспілка здійснює свою діяльність згідно з Положенням про первинну профспілкову організацію, Статуту Профспілки працівників освіти і науки України.

У Казанківській гуманітарній гімназії 35 працівників, з них 32 є членами профспілки. На кожного члена профспілки заведена облікова картка та білет.

На початку кожного календарного року складаються плани роботи профкому на рік та плани комісій.

Колективний договір був прийнятий у 2018 році. Ним регулюються виробничі, трудові, соціально – економічні відносини і узгоджуються інтереси членів колективу та адміністрації.

Щорічно адміністрація узгоджує з профкомом педагогічне навантаження працівників, розклад занять, гуртків, графік роботи працівників. Постійно здійснюється контроль за веденням трудових книжок, дотримання чинного законодавства про прийом та звільнення з роботи.

В полі зору профкому постійно знаходиться питання підвищення кваліфікації працівників. В минулому році перепідготовку пройшли 3 працівника. В теперішній період заяви про підвищення кваліфікації написали 8 працівників.

Згідно до заяв профспілки надається матеріальна допомога. У 2018 році отримали матеріальну допомогу такі працівники : Пихтін, Майстренко, Данильчак.

Працівники закладу мають можливість оздоровитись влітку на базі відпочинку « Зміна» м. Рибаківка. У 2018 році оздоровилися родини Ніцак Л.В., Коваленко М.М., Майстренко Д.О.

Члени комісії з охорони праці проводять огляд кабінетів по підготовці до навчального року, перевіряють наявність плану евакуації на випадок пожежі, проводиться тиждень цивільної оборони. Директор закладу Ковальчук О. Д. здає екзамен з охорони праці раз на рік.

На основні державні свята члени колективу та діти отримують солодкі подарунки.

Кiлькiсть переглядiв: 292